Omnical lanceert het grootste elektrotechnische assortiment online

4 oktober 2013 line Omnical lanceert het grootste elektrotechnische assortiment online

Tot voor kort was slechts een fractie van het totale elektrotechnische aanbod in Nederland te vinden. Een groot deel van het aanbod zat achter een inlog voor bestaande klanten en prijzen waren niet inzichtelijk of openbaar. Omnical brengt daar verandering in sinds 2013.

Met als uitgangspunt de ETIM / 2BA classificatie zijn wij begonnen met het integreren van de voorraden en aanbod van elektrotechnische groothandels in Nederland. Hierdoor kunnen wij onze klanten inzicht geven in wat er te koop is aan elektrotechniek in Nederland en kunnen wij dit aanbod eenvoudig voor iedereen bestelbaar maken.

Het Omnical assortiment bestaat uit meer dan 960.000 unieke producten van meer dan 200 elektrotechnische leveranciers. Om deze hoeveelheid producten toegankelijk te maken bieden wij verschillende manieren aan om het aanbod te doorzoeken:

  • Vrij zoeken
  • Per merk zoeken
  • Per doelgroep en productsoort zoeken in onze catalogus
  • Geparametriseerd verfijnen van zoekresultaten

Daarnaast helpen wij onze klanten ook graag persoonlijk met het vinden van het juiste product via telefoon en email. Omnical levert aan bedrijven en particulieren, zowel in het binnen- als buitenland. Nieuwsgierig? Kijk eens rond in onze webwinkel.